Overslaan naar inhoud

Alle getuigenissen van klanten

We bieden onze klanten oplossingen die voldoen aan hun behoeften.

Tevreden klanten maken ons gelukkig!

 • "We hebben bij BESIX Group contact opgenomen met Metrilio om ons performantie-management proces te ‘e-enablen’."
  Ze hebben in heel korte tijd een systeem 'op-maat' gerealiseerd dat aan bijna al onze behoeften voldoet op het vlak van communicatie, informatie-uitwisseling en archivering. Dit laat onze lijn-managers toe te focussen op de feedback-sessie in plaats van op het papierwerk. Vooral de pro-actieve benadering van Metrilio heeft veel problemen vermeden tijdens de lancering. Ik kan Metrilio aanraden als een betrouwbare partner met dewelke wij in een lange-termijn partnership zullen samenwerken.
  Geert Aelbrecht

  Group Human Resources Director - BESIX
 • "Metrilio have prepared tailor-made system"
  De samenwerking tussen ISS en Metrilio gaat al vele jaren terug. We gebruiken de tool zowel voor onze globale als voor onze lokale processen binnen de Performance Cycle. Lokaal voor zowel arbeiders als bedienden, wat ook de gebruiksvriendelijkheid van de tool weergeeft. Naast de Performance Cycle staan ook onze onboarding cycli op het platform. We ervaren de samenwerking met Metrilio als een hecht partnership waarbij ze ons snel de juiste ondersteuning geven. Bovendien is Metrilio een goed klankbord als het gaat om het vereenvoudigen of optimaliseren van processen.
  Muriel Van Antwerpen

  People & Culture Director - ISS Facility Services
 • "Ik ben verantwoordelijk voor een afdeling van de HR Directie en ik gebruik Metrilio al 6 jaar."
  Voor mij is het de ideale tool omdat : Het brengt 4 belangrijke HR-componenten samen: personeelsgegevens, beoordeling, functiebeschrijvingen en opleiding. Het is een praktisch en krachtig rapportage-instrument. De rapporten kunnen snel worden geëxtraheerd en zijn op maat gemaakt. Op 'maat gemaakt' is een kwaliteit die ik waardeer bij Metrilio. Ik ben verbaasd over de aanpasbaarheid van Metrilio, en de snelle reactie van de provider. De interface van het instrument is intuïtief, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en plezierig is.
  Benoît Vidal
  Chef de service Recrutement & Intégration - Commune de Jette
planifier un appel

Laten we uw HR applicatie creëren

Deel uw project met ons en wij zullen gratis een prototype van uw applicatie maken zonder enige verplichting van uw kant.