Overslaan naar inhoud

Over Metrilio

Metrilio is de flexibele partner voor bedrijven en organisaties die hun personeelsbeheer willen stroomlijnen. Dankzij onze web-gebaseerde software kunt u uw HR-management eenvoudig optimaliseren en vorm geven.

Een HR-oplossing op maat van uw bedrijf

Onze volledig aanpasbare oplossing omvat alle HR-processen, met uitzondering van de loonlijst, die onder de bevoegdheid van sociale secretariaten valt. Met Metrilio profiteert u van uitgebreide software die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

  • Beheer van open posities,
  • integratie van nieuwe werknemers (onboarding),
  • ontwikkeling van vaardigheden
  • prestatie-evaluatie
  • en nog veel meer.

Erkende HR-expertise

Ons team werd in 2006 opgericht door Benoit, Kristof en Jan en heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR-innovatie. We zijn trots om grote spelers zoals de gemeenten, gerenommeerde advocatenkantoren, banken en ziekenhuizen tot onze klanten te mogen rekenen.

We werken nauw samen met de publieke sector, vanwege de specifieke regelgeving die spelers in deze sector verplicht om een aantal HR-processen te implementeren. Onze oplossing is bijzonder geschikt om aan deze vereisten te voldoen.

Uw internationale HR-oplossing

Onze oplossing, die in 75 landen wordt gebruikt en in 20 talen beschikbaar is, ondersteunt multinationals en hun dochterondernemingen wereldwijd. Met Metrilio kunt u uw medewerkers een performant HR-instrument aanbieden, waar ze zich ook bevinden.

Flexibiliteit ten dienste van uw succes

Onze kracht? Ons vermogen om ons snel aan te passen aan veranderingen in uw behoeften. Dankzij ons toegewijde ontwikkelingsteam zorgen we ervoor dat onze oplossing altijd in lijn is met de verwachtingen van de markt, de uitdagingen van uw organisatie en uw manier van werken. Op deze manier positioneren we onszelf als het meest flexibel, aanpasbaar alternatief voor onze concurrenten.

We richten ons voornamelijk op bedrijven vanaf 100 werknemers, om te voldoen aan hun primaire behoefte: het automatiseren van HR processen.

Klaar voor een revolutie in uw HR-management? Met Metrilio profiteert u van een krachtige, flexibele en schaalbare HR-oplossing voor een vereenvoudigd en performant beheer van uw human resources. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze software u kan helpen al uw HR-uitdagingen aan te gaan.


planifier un appel

Laten we uw HR applicatie creëren

Deel uw project met ons en wij zullen gratis een prototype van uw applicatie maken zonder enige verplichting van uw kant.